Tryghed

Hvad siger klienterne?

Herunder kan du se forskelige udtalelser og anmeldelser klienterne har oplevet hos Rørbye.

ikon

Tanja

Jeg meldte mig til Mindfulness Meditation, da jeg ønskede at finde en ro i min krop, da jeg altid har haft en indre uro. Allerede efter de første par gange kunne jeg mærke, at der skete et eller andet inden i mig. Efter 3 gang fandt jeg virkelig roen helt inderst inde, det var som om der skete en forløsning eller jeg fik en åbenbaring. Det er virkelig svært at beskrive, det skal mærkes på egen krop. Efter denne oplevelse, har andre mennesker omkring mig mærket, at der er sket noget, at jeg har fået en ro over mig, som jeg aldrig har haft før. Jeg kan kun anbefale alle, at tilmelde sig til Heidie s hold, da hun kan noget, som er ubeskriveligt og som man selv skal mærke på egen krop.

Alberte 19 år

Jeg har stor nydt, at deltage på Heidies meditationshold. Alt fra den dejlige stemning der i rummet, til en følelse af at komme tættere på min krop, mine følelser og min mavefornemmelse. I starten var det en smule svært at finde roen, få styr på vejrtrækningen og at være i nuet imens vi mediterede. Men for hver gang føler jeg, at jeg har rykket mig meget. Førhen syntes jeg, at det kunne være en udfordring at meditere, men efter at have gået hos Heidie kan jeg mærke, at jeg føler mig mere komfortabel med det og kan finde en ro i det.TAK for et dejligt forløb ♥️

Lisbeth

Tusind tak at du insisterede på, at jeg skulle opstille min mor igen. At jeg nu har genskabt en barndom med den rette orden, at jeg er barnet og min mor den voksne, det er næsten ikke til at beskrive, hvilken indre ro og styrke det giver mig nu. Den høje mur af smerte, som jeg ikke kunne se mig ud af, er nu symbolsk faldet sammen. Mit fokus har flyttet sig fra den store smerte til at mærke den store fylde og ubetinget kærlighed, som jeg jo altid har vidst fandtes i mine forældres væsen. Denne nye orden i mit indre er næsten ikke til at beskrive for den virker positiv ud i alle led i dagligdagen. Det healende og styrkende er denne vished og indre fornemmelse af disse milde øjne, som altid har strålet fra mine forældre, som baggrund, samtidig med min magtesløshed overfor den kæde af smerte, som var gennem barndom og ungdom. Opstillingen med min mor har gjort en kæmpe forskel, nu tror jeg på, at jeg kan få frigivet min naturlige GRUNDGLÆDE. Jeg ser alt i et andet lys nu, og er nu nærmere den ægte person, hvor jeg også har dyb respekt for mig selv og kan se med meget milde øjne på mig selv. Jeg er jo meget taknemmelig for at jeg ved 'der er højt til loftet', nu tør jeg også leve det, trods modstand.

Marianne

Jeg kom for at få kigget på en følelse, som jeg ofte har haft, om at føle mig 'udstødt' i forhold til min søster, som jeg ikke har set i 21 år. Herudover var der også en følelse af ikke at være 'god nok' (mit selvværd), og at jeg altid har skullet arbejde dobbelt så hårdt som andre, for at føle mig god nok og accepteret. I løbet af opstillingen blev det klart for mig, at det handlede om mit forhold til min far eller mangel på samme, og at han elskede mig. Jeg har nok haft en fornemmelse i mange år af, at jeg var 'fars pige' men pga. skilsmisse, og det faktum at han flyttede til Fyn og fik nyt liv med kone og børn, har jeg altid følt et savn til min far. I opstillingen fik jeg min fars kærlighed. Jeg blev meget rørt og bevæget. Er sikker på at det har givet mig noget på den lange bane. Jeg deltog også som repræsentant i de andre deltageres opstillinger. Her dukkede der også følelser op hos mig, og jeg blev meget rørt og bevæget, da noget af det også handlede om mine egne familierelationer. Jeg var meget positiv overrasket over, hvor meget man kan få ud af sådan en opstilling, og at alt i ens liv handler om sine familierelationer. WOW. Jeg kan helt klart anbefale Heidie Rørbye som facilitator. Hun er meget nænsom og opmærksom på de følelser, der dukker op undervejs, og jeg følte mig godt passet på.

Helle

Tusind tak for en fantastisk familieopstilling. Under hele seancen var jeg grådlabil men endte ud med en afklarethed og glæde. Jeg følte mig rolig fredfyldt og let - som om at det var ok at være mig. Alt i alt en dejlig oplevelse.

L. L. R.

I starten skulle jeg lige vende mig til den nye metode at tænke og føle på, men jeg synes det gav mere mening, jo længere hen i sessionen, vi kom. Det var en spændende og anderledes måde at opdage nye sider af mig selv og det gav mig en større indsigt i hvordan mine familiemønstre kan stå i vejen for de mål og drømme jeg har og hvordan jeg selv kan vælge, hvordan relationer skal påvirke min vej.

T. F

Jeg har deltaget i Systemisk Familieopstilling, der blev faciliteret online af Heidie Rørbye. Jeg har prøvet opstillinger før, hvor det foregik 'live' med mennesker som stedfortrædere i samme lokale. Så jeg var meget spændt på hvordan det mon kunne fungere over Messenger. Jeg var positiv over at mærke, at jeg stadig mærkede de forskellige energier, og kunne indgå i processen ved guiding af Heidie via videoopkaldet. Jeg oplevede, at Heidie havde et empatisk nærvær under hele opstillingen.

L.S.

Jeg har aldrig prøvet opstilling før, men vil helt sikkert benytte mig af metoden i fremtiden til at gå dybere ind i nogle problematikker. Overordnet var det faktisk ok at gøre det over Zoom. Særligt synes jeg at du var meget nærværende og kærligt støttende, jeg oplevede at du var der for mig og min proces. Og det føltes helt trygt at lade dig styre processen. Det virkede godt for mig at du kom med små støttende ord som 'bare tag dig god tid' og små trøstende/empatisk tilkendegivelser undervejs.

Mette

Opstilling var lidt svært for mig men det tror jeg handler mere om at det er svært for mig at være i min krop og mærke mine følelser. Jeg synes det var lidt vildt den forskel jeg kunne mærke ved at lave 'mur' til de grimme oplevelser. Det kom bag på mig. Tak.

T. M.

Under hele sessionen var du både blid og kyndigt guidende på samme tid. Jeg følte mig meget 'tryg i din varetægt'. Du spurgte ind med super væsentlige spørgsmål og vinkler til dét relationelle familiedilemma, jeg gerne vil have arbejdet med og fik pejlet dig ind på, hvad som var allermest essentielt og hvilke af familiemedlemmerne, der var væsentlige at have i opstillingen. Dét gjorde, tror jeg, at vi fik set på selve kernen af problematikken uden omsvøb. Det fungerede rigtig fint for mig, at det foregik on-line.

Janne

Tak for sessionen via Zoom i går. Jeg synes, det var en fin session og det fungerede rigtig fint online. Jeg oplevede en forandring eller en forløsning og jeg håber meget, jeg vil kunne mærke forandringen i mit liv også.

S. K.

Heidie er en dygtig og empatisk terapeut. Hun udstråler varme og ro. Og formår at sætte transformerende processer i gang. Mine varmeste anbefalinger!

Lotte

Mange tak for sessionen. Det var virkelig spændende. Jeg oplever at der er kommet mere ro på ift. fremtiden, både mentalt og kropsligt. Mange tak!

Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang?

Kontakt mig trygt og uforpligtende, så finder vi sammen ud af hvad der bedst vil passe dig og dine behov.

Læs mere om

Selvudvikling

ikon

Er du klar til at vikle dig selv ud?

Fællesskab

ikon

Lad os være fælles om at ‘skabe’ os

1:1

ikon

Måske det mest trygge for dig?

Coaching

ikon

Er det ved at være tid til forandring?

Opstilling

ikon

Systemisk- & Familieopstilling

Meditation

ikon

Mindfulness & Meditation

Hvad siger klienterne?